Ole Takai

Ideator.

Jeg er historien (en klassiker) om jyden der endte i København, og aldrig kom der fra pga. af en fantastisk kvinde. I dag rummer historien også to børn, en hund, en stationcar og ikke mindst et liv i Vandkantsdanmark, hvor vi udlever vores passion for udelivet og surf miljøet.

Min livsstil flyder sammen med mit arbejde, og fra vores lille oase i Lynæs, driver jeg min virksomhed med fokus på: Ideation, Grafisk- og Digital Design samt Japan Relationer.

Det behøves ikke være så kompliceret. I virkeligheden, prøver jeg at gøre tingene så enkle og lige til som muligt. Som kunde skal du føle dig inspireret, få leveret et produkt der tydeligt kommunikere dit budskab, og oplevelsen af en simpel og ligetil arbejdsgang. Hvis ikke, så har jeg ikke løst min opgave godt nok.

Social Media

Kompetencer

12 års erfaring kogt ned til 3 bouillonterninger, som oftest serveret i en skøn blanding. Jeg har specialiseret mig i at samle det rette team, og tænke ideation og design som værdiskabende værktøjer for virksomheder.

01.

Ideation

Ideation er den kreative proces man gennemgår for at generere, udvikle og kommunikere nye ideer. En ide defineres som et basis element i en tanke som både kan være visuel, fysisk eller abstrakt. Ideation inkludere hele den tænkte cyklus fra innovation, til udvikling, til konkret udførsel. Og betragtes derfor som en essentiel del af en designproces.

Læs mere

02.

Visuel Design

Med fokus på grafisk og digital design, binder jeg strategi og indsigt sammen med visuel design. Design skal være relevant, og skaber en positiv effekt for både afsender og  modtager. Et brand, et produkt, en god ide eller et fedt koncept kræver et stærkt visuel design for at komme til live. Alt sammen bundet sammen af solidt håndværk, inden for både tryksager og digital udvikling.

Læs mere

03.

Japan

Et magisk land hvor ældgammel kultur møder et futuristisk liv i storbyen. Japan er verdens 3. største økonomi, og Tokyo er verdens største metropol med 37,5 millioner indbygger. Uanset om du er en mode- eller techvirksomhed, så er det japanske marked interessant.
Men en stærk kulturel forståelse og et stort netværk i Japan, hjælper jeg virksomheder med at blive klar til det Japanske marked.

Læs mere

Kontakt.

Takaisan ApS
Store Karlsmindevej 142
Lynæs
3390 Hundested

Mail_ [email protected]
Phone_ +45 2666 6363

Kontoret i København:

Takaisan ApS
c/o AddLemon
Grønningen 5
1270 København K